Blog

11.díl podcastu O dětské duši je začátkem série povídání o tématu rozchodu a rozvodu rodičů. Můžete sledovat mé názory na ideální a reálný rodičovský vztah a rizika, které dětem hrozí při jeho rozpadu. Budu mluvit o tom, zda existuje “fyziologický” rozvod, jak oznámit dětem, že se rodiče rozhodnou rozejít, jaké rizika v první fázi rozchodu plynou, zda existuje ideální věk na rozvod, jak ovlivňuje psychický stav dětí vzájemné nepřítelství táty a mámy a spoustu dalšího… Děkuji za odběr!

V 10.díle podcastu O dětské duši se dozvíte moje názory na 4 děti, jejichž rodiče se na mě obrátili se svými kokrétními dotazy. První dotaz se týkal dcerky 4,5 roku, která je velmi závislá na své mamince, 2.dotaz se týkal péče a výchovy 4 letého děvčátka po rozvodu rodičů, a ve třetím řeším vztah 12 letého chlapce a jeho otce. Děkuji za odběr a za sdílení.

V devátém díle podcastu O dětské duši se poprvé můžete seznámit s mými doporučením a názory na konkrétní děti, Odpovídám na dotazy rodičů, které intrepretuje MUDr Martina Rodáková.

Vyšel 7.díl podcastu O dětské duši

Podcast k odberu na 

Zvu Vás k odběru a sledování dalších dílů Podcastu O dětské duši

V časopisu PSYCHOLOGIE DNES č 3/2023 vyšel rozhovor, recenze a článek

Vyšel 8.podcast IPDAR tentokrát na téma otců a triády v rodině

pro poslech zde

Nový časopis Institutu psychoterapie dětí a rodičů, ke stažení v češtině a angličtině zdarma

https://www.adpsa.cz

V říjnu t.r. otevírá IPDAR Kurz vývojové psychoterapie dětí, pozvánka a prihlaska zde